Wat vind je nou écht belangrijk in het leven?

Dat is een vraag die ik mezelf stelde toen ik in 2012 in een burn-out belandde en nagenoeg niets meer kon.
Muziek hield me overeind en door van me af te schrijven en te zingen heeft mijn leven een hele mooie wending gekregen.

Susan Zeegers – musicus

Een workshop

Van het hoofd in het hart

Door: Susan Zeegers

Data:

 • Individueel (1-op-1) of in groepsverband (max 6 deelnemers) op een nog af te spreken datum

Aanvang: 12:00 uur – 17:00 uur

Locatie: Almere-Poort

Kosten: In overleg

Niveau: beginners

Vereisten: je hoeft niet goed te kunnen zingen of een instrument te kunnen bespelen

Aantal deelnemers: 1 op 1 of in groepsverband met maximaal 6 deelnemers in de groep.

Wil je graag vooruit, maar loop je steeds vast? Heb je het druk, maar heb je het gevoel nooit echt toe te komen aan je eigen dromen, aan de dingen die er écht toe doen?

Als je altijd onderweg bent en nooit een pauze inlast, bestaat de kans dat je teveel van jezelf vraagt en opbrandt.

In de workshop “Schrijven & zingen vanuit je Hart” krijg je in een relaxte, veilige omgeving een kijkje in de keuken van de singer-songwriter wereld van Susan en word je aan de hand van oefeningen en tools gestimuleerd om meer helderheid te krijgen over waar je nu precies staat. In groepsverband schrijft iedere deelnemer een eigen songtekst. Een levenslied dat je op nieuwe ideeën brengt en de groep aanzet tot interactie.

Lees hier over de achtergrond van de docente Susan Zeegers.

Over Susan

Susan is musicus, vocal-, songwriting & lifecoach. Ook is Susan grafisch ontwerper, webdesigner, maakt ze schilderijen, is ze verhalenverteller en illustreert ze kindertekeningen.

Gouden kooi

Van jongs af aan stroomde de muziek in haar bloed en wist ze direct dat ze op latere leeftijd “iets in de muziek wilde gaan doen”.
Susan studeerde echter, op aandringen van haar familie, in 2003 na een intense studententijd af aan de Hogeschool van Utrecht en belandde in de reclamewereld op de loonlijst van grote bedrijven. Doodongelukkig in deze, door haarzelf gecreëerde, gouden kooi, waagde zij na een paar jaar de sprong om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Singer-songwriter op podia

In 2007 betrad ze als singer-songwriter in Amsterdam het podium, nam deel aan het Mooie Noten festival in het Vondelpark, was het voorprogramma van jazzmusicus Wouter Hamel en stond op vele kleine en grote podia als de Kleine Komedie, Paradiso, Theater Bellevue, Club Dauphine, TROS Muziekcafé en meer. Ook was zij een graag geziene gast bij vele huiskamerconcerten. Het aanbod om een platencontract bij een groot label te tekenen en meerdere pogingen om haar deel te laten nemen aan de Voice of Holland wees zij af waarna zij er bewust voor koos om zelfstandig verder te gaan.

Burn-out

In 2012 bracht zij in eigen beheer haar debuutalbum “Clarity of Mind” uit waarop zij haar zoektocht naar de antwoorden op de grotere vragen in het leven bezingt. Kort na de release zakte zij tijdens een radio-uitzending door haar hoeven en belandde in een burn-out.

Levenslessen delen via muziek

De inmiddels 40-jarige uitvoerend & docerend kunstenaar is meer in balans dan ooit en dankbaar voor alles dat in haar leven de revue is gepasseerd. Met passie deelt zij nu haar levenslessen met anderen.

Schrijven & Zingen vanuit je Hart

In haar workshop “Schrijven & Zingen vanuit je Hart” geeft ze een kijkje in de keuken door te laten zien hoe zij uit haar burn-out klom door te blijven schrijven en zingen.
“Zingen is het beste medicijn dat er bestaat. Door recht vanuit je gevoelsleven te zingen en te schrijven krijg je meer inzicht in jezelf dan via welke psycholoog dan ook.” – aldus Susan.

In 2017 bracht zij met gitarist Will Sophie het album “Unity in Diversity” uit en op het moment is zij bezig met het opnemen en uitbrengen van nieuw solo werk.

Wil je daarvan op de hoogte blijven? Kijk dan eens op www.susanjanerose.com

"Geen zwaar of zweverig gedoe, maar lichte eye-openers die je direct een andere kijk op muziek maken en op jezelf geven!" - Susan

Datum reserveren

  Ja, ik wil deelnemen aan deze workshop en ontvang graag meer informatie over de praktisch invulling en betaling.

  Ik kan aanwezig zijn op *
  In groepsverband, op een nog af te spreken datumIndividueel, op een nog af te spreken datum  * = verplicht veld

  Vragen?

  Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

  Telefoon: 06 47 140 800