Over Susan Zeegers

Al op zeer jonge leeftijd maakte Susan kennis met de gitaar en de piano. Haar moeder zong vroeger thuis vaak terwijl zij zichzelf begeleidde op de gitaar en dat inspireerde Susan gaandeweg om ook zelf die kant op te gaan.

Autodidact

Ze begon haar eerste liedjes te schrijven rond haar 15e levensjaar en deed dat op haar eigen manier zonder noemenswaardige lessen te hebben gevolgd. De mogelijkheid een eventuele vakopleiding te volgen in haar latere leven heeft Susan altijd pertinent van de hand gewezen. Als autodidact heeft ze zichzelf een unieke manier van liedjes schrijven aangeleerd.

Singer-songwriter

Als singer-songwriter begon Susan in 2007 op te treden in clubs & theaters door heel Nederland. Ze was support act van Jazz zanger Wouter Hamel en werkte samen met andere artiesten waarmee ze op de planken stond in o.a de Kleine Komedie en Paradiso te Amsterdam. Daarnaast was en is Susan in een meer intiemere setting een graag geziene gast tijdens diverse huisconcerten.

Debuut CD

In 2012 kwam haar debuut cd “Clarity of Mind” uit. Alle songs daarop zijn van haar eigen hand, terwijl ook de album productie boven haar handtekening is komen te staan.

Musicus, vocal- & singer-songwriting coach

Naast vocal- & singer-songwriting coach is Susan nog altijd als uitvoerend artiest actief op de diverse Nederlandse en buitenlandse podia.

Dit en meer op: www.leighbelle.com

Album "Clarity of Mind"

Het debuutalbum “Clarity of Mind” van Susan bevat 12 songs die gaan over ontwaken. Op zoek naar antwoorden, antwoorden in jezelf.

Musici:

Arthur Bont (drums & percussie)
Janos Koolen (akoestisch & elektrisch gitaar)
Rory Ronde (elektrisch gitaar)
Lucas Beukers (bas)
Frank Montis (toetsen)

Koop CD

Stuur een e-mail naar susan@musicfromthewell.com om deze cd voor 18 euro (inclusief verzendkosten binnen Nederland) te bestellen.